Полезно
A+ A A-

Споделено

  • Главна категория: Вашите истории
  • Посещения: 4195

Сега какво?

Аз искам да споделя с вас объркания си живот,знам,че ще отнеса много критики,но все пак...

Така,в момента имам връзка с момче от около 2 месеца и половина,с което сме ог един град,но той живее в чужбина,За всичкото време от как съм с него заедно сме били 2 седмици в България,след това той замина и се чуваме по скайп.Той искаше да ходя да работя и да живея с него,но му казах,че искам да остана в България и да работя тук,след което той се разсърди.Казах му,че мога да му отида само на гости за известно време,но вече много силно се разколебах,все пак не го познавам толкова добре,майка ми ми каза да съм по-внимателна и да не бъда толкова наивна,но той започва да ми дава зор и да ме притиска да ми праща билет по-скоро,да му казвам точна дата и т н.Другото което е аз имам намерение да кандидатствам тази година отново,защото специалността,в която бях тази година не е за мене-не ми е интересна и ми е доста трудно...Искам да си намеря и работа,защото съм на 20 и искам да се почувствам малко независима от нашите и самостоятелна поне до някъде...

А той още на втория ден ми говореше за сватби,даже ме питаше дали искам да се сгодим преди да замине добре че не се съгласих...Сега си е наумил,че иска да си идва в България да записваме едно и също в един университет и прави намеци пак за съвместно съжителство,въпреки че му казах,че ми е рано за нещо такова и не съм готова.От както замина края на февруари не бях излизала никъде почти и на Великден една приятелка ми се обади да празнуваме заедно той започна да прави някакви гадни намеци,не му беше приятно че съм излезнала държеше се гадно по телефона...а аз толкова време не бях излизала всеки ден с него на компа...Даже и моите приятелки се учудиха,че реагира така...и напоследък е много досаден...Писна ми от това Обичам те на всяка втора дума,налага ми се много..За приятел е чудесен човек,не мога да кажа лошо за него доста е страдал но не съм готова за това не съм искам да живея да си оправя мислите и живота а той е на 24 все пак може да се каже че се е надивял..Затова ви моля за съвет!!

Коментари  
  0
Бягай докъто е време , скъпа . Този е пълен комплексар , а ти си свястно момиче!!!!!! Този тип мъже - пълни комрлексари - напълно задушават половинките си , ще бъдеш много нещастна
Добавете коментар
Политика за коментари в сайта.

От Д-р Споделено

Как да спечелим недостъпно момиче?

Недостъпните жени са точно същите жени като останалите. Те просто не се влюбват веднага. Но не се притеснявайте, това е поправимо. За да угодиш на недостъпна жена, трябва да станеш такъв човек, който да я заинтересува. Заслужава си да се отбележи, че това може да отнеме доста време. Често момчетата не издържат и в процеса на свалката си намират други жени, които са „10 пъти по-добри и които ги харесват такива, каквито са“. Много мъже спират дотук. Във всеки случай ще се почувствате истински победител, когато такова момиче ви избере.

Признаци, че една жена е недостъпна

Защо жените са толкова недостъпни?

Първото нещо, което трябва да разберете, е защо се държат така? С каква цел? И какво искат от взаимоотношенията? За да намерите отговори на въпросите си, трябва да знаете, че всички недостъпни жени са условно разделени в три категории:

От пощата

Най-голямата глупост в живота ми..

На 22 години съм. Омъжена.На нова година разбрах,че братът на мъжа ми много ми харесва.Чувствам се като боклук! Мечтая за него,изпитвам такава страст.. Искам това да спре, но лошото е, че май е взаимно, винаги когато успея да се абстрахирам от тази нелепа ситуация, той прави нещо - усмихва ми се, всеки ден идва до вкъщи под какви ли не предтекстове...

Имам дете,искам да забравя,искам да си живея нормално с мъжът за когото се омъжих и се чудя защо ми се случи това.

Моля ви,не ме съдете прекалено строго утре може да се случи и на вас или на някои ваш близък,писах за да получа съвет как това да приключи,как да спра да го искам?!

Как ще те подлудя до свършване...

Първо, аз ще те дразня. Ще ти се подигравам, както намеря за добре, правейки те жаден за голото ми тяло, все повече, с всяка изминала секунда. Ще се усмихвам, ще кокетнича палаво, ще облизвам устните си и ще те гледам в очите по начин, който крещи: „Вземи ме! Сега!”

Но ще те карам да чакаш.

Ще те оставя да се втвърдиш като скала, докато се взираш в мен, представяйки си всички неща, които искаш да ми направиш в леглото. Ще ти позволя да фантазираш как разкъсваш дрехите ми, как целуваш плътта ми и ближеш зърната ми, как галиш гърдите ми и ме любиш в любимите ти пози.  

Но ще те накарам да се чудиш, поне за мъничко, дали всичко това действително ще ти се случи... 

Прочети още …

Невъзможна любов

Здравейте,

Не знам дали ще  публикувате  историята  ми, но  искам от вас  помощ и съвет.

Първо  ме е  срам, защото не съм в първа младост, а на цели 40  години, женена с 2 деца. Със съпруга ми живеем що годе добре, но  преди няколко  дена  ми се  случи нещо, което  не  ми  дава мира  и покой,  нещо, което  не съм изпитвала досега. Срещах невероятен мъж  на  моите  години, искрата пламна от първата  секунда, първия поглед, след  което  той  дойде  при  мен,  запознахме  се  и прекарахме  два часа  невероятно. Беше  мил, нежен, внимателен... и оттам започна ада.

Прочети още …