Полезно
A+ A A-

Споделено

  • Главна категория: Вашите истории
  • Посещения: 5915

Най-голямата глупост в живота ми..

На 22 години съм. Омъжена.На нова година разбрах,че братът на мъжа ми много ми харесва.Чувствам се като боклук! Мечтая за него,изпитвам такава страст.. Искам това да спре, но лошото е, че май е взаимно, винаги когато успея да се абстрахирам от тази нелепа ситуация, той прави нещо - усмихва ми се, всеки ден идва до вкъщи под какви ли не предтекстове...

Имам дете,искам да забравя,искам да си живея нормално с мъжът за когото се омъжих и се чудя защо ми се случи това.

Моля ви,не ме съдете прекалено строго утре може да се случи и на вас или на някои ваш близък,писах за да получа съвет как това да приключи,как да спра да го искам?!

Коментари  
  0
Когато съпругът ми разбра, че харесвам брат му ме вкара в банята. Ваната е ъглова, голяма със джакузи, бобира четири човека. Игра си известно време с мен и когато бече бях луднала ми каза:
- Зайко, искам днес да те ебем двама. Имаш ли нещо против?
- Имам, как така ще ме ебете двама? Поне да бях си го избрала аз втория.
- Да, права си! Но имам усещането, че ще приемеш. Предлагам ти с брат ми...
Ударът беше точен. Погледнах го и казах:
- Щом става въпрос за него, но само заради теб. Знаеш, че не си падам по тези неща. Викай го! И да ти е за последно!
Изгарях да ми го начука брат му, едвам издържах. Но онзи не идваше. Тогава мъж ми каза да го повикам аз. Веднага дойде. Не вярваше, но мъж ми му каза:
- Ще направиш ли удоволствие на снаха си или да те сритам.
Падна голямо ебане. Така не бях ебана. После разбрах, че мъжът ми е забелязал интересът ми към брат му и говорил с него. Тогава решил да ме чукат двамата.
Повече го обичам!
  0
Дано да не е само страст и след време не осъзнаеш , че сексуалното ти влечение към девер ти е нищо повече от мимолетно увлечение ! Помисли за последиците ! Трябва да си напълно наясно с чувствата си преди да предприемеш подобна крачка , защото все пак се намесваш между двама братя !
dsf
  0
sledvai sarceto si..pravi tova koeto te kara da si shtastliva i ne zabravqi 4e edin pat jiveem...
Добавете коментар
Политика за коментари в сайта.

От Д-р Споделено

Д-р Споделено: Безплатен съвет от психолог

Ако си от тези , които не желаят писмата им да бъдат публикувани, но имат сериозен проблем и не смеят да го споделят с никого, нашият психолог Д-р Споделено е винаги на линия  да прочете онова, което те промени толкова много през последните дни, седмици, години и което никой не може или просто не желае да разбере... Не е необходимо да знае истинското ти име, за него е важен душевния товар, от който искаш да се освободиш ...

От пощата

Живота на Ташо

Здравейте мили хора, които и да сте.

Моята внучка ми показваше онзи ден някои истории от живия живот на вашия сайт и като ми прочете някои неща, на другия ден аз я помолих да ми помогне да напишем моята история тук, защото може би тя ще бъде зрънце надежда за някой. А ето я и нея:

Прочети още …

Сега какво?

Аз искам да споделя с вас объркания си живот,знам,че ще отнеса много критики,но все пак...

Така,в момента имам връзка с момче от около 2 месеца и половина,с което сме ог един град,но той живее в чужбина,За всичкото време от как съм с него заедно сме били 2 седмици в България,след това той замина и се чуваме по скайп.Той искаше да ходя да работя и да живея с него,но му казах,че искам да остана в България и да работя тук,след което той се разсърди.Казах му,че мога да му отида само на гости за известно време,но вече много силно се разколебах,все пак не го познавам толкова добре,майка ми ми каза да съм по-внимателна и да не бъда толкова наивна,но той започва да ми дава зор и да ме притиска да ми праща билет по-скоро,да му казвам точна дата и т н.Другото което е аз имам намерение да кандидатствам тази година отново,защото специалността,в която бях тази година не е за мене-не ми е интересна и ми е доста трудно...Искам да си намеря и работа,защото съм на 20 и искам да се почувствам малко независима от нашите и самостоятелна поне до някъде...

А той още на втория ден ми говореше за сватби,даже ме питаше дали искам да се сгодим преди да замине добре че не се съгласих...Сега си е наумил,че иска да си идва в България да записваме едно и също в един университет и прави намеци пак за съвместно съжителство,въпреки че му казах,че ми е рано за нещо такова и не съм готова.От както замина края на февруари не бях излизала никъде почти и на Великден една приятелка ми се обади да празнуваме заедно той започна да прави някакви гадни намеци,не му беше приятно че съм излезнала държеше се гадно по телефона...а аз толкова време не бях излизала всеки ден с него на компа...Даже и моите приятелки се учудиха,че реагира така...и напоследък е много досаден...Писна ми от това Обичам те на всяка втора дума,налага ми се много..За приятел е чудесен човек,не мога да кажа лошо за него доста е страдал но не съм готова за това не съм искам да живея да си оправя мислите и живота а той е на 24 все пак може да се каже че се е надивял..Затова ви моля за съвет!!

Тройка с мъжа ми и брат му

Когато съпругът ми разбра, че харесвам брат му ме вкара в банята. Ваната е ъглова, голяма със джакузи, побира четири човека. Игра си известно време с мен и когато бече бях луднала ми каза:
- Зайко, искам днес да те оправим двама. Имаш ли нещо против?

Прочети още …