Полезно
A+ A A-
  • Главна категория: Вашите истории
  • Категория: Секс
  • Посещения: 11504

20- годишна девственица

Здравейте, незнам как да започна.... аз съм момиче на 20години и съм девствена. Работя от 5години по нощните заведения и мисля че това до една степен ми е разбило психиката. За това време съм разбрала какви са мъжете, не съм мъжемразка, но и никoй не ми прави впечатление или ако ми - то е за съвсем малко докато нещо в него не  ме отблъсне.

 За тези 5г. съм излизала с много мъже... и за съжаление винаги си е оставало само с излизане - по някакъв начин отблъсквам по силния пол, поне според мен, мога да твърдя че си имам някаква красота, работя, изкарвам си пари, не съм зависима.. и не се оставям да бъда,  имам много твърд характер, който пречи. Случвало ми се е да излизам с някой всеки ден и чак на 3-тата седмица да получа целувка, какво говорим, ако трябва да е нещо друго....не съм правила абсолютно нищо свързано със задоволяване към мъжката част, иначе аз редовно си го правя :) и можеби и това ми пречи да позволя на някого нещо... не знам, наистина ми е голяма каша в главата, не издържам вече. Тъпото е, че си държа и на принципи, а пък и тази мойта работа с всичките тези мъже покрай мен......
Карам 21 и почвам да се замислям сериозно "дали нередното е в мен!" или.. ? Помогнете, моля ви.

Ще чакам.

 Spodeleno.com публикува Вашите истории без редакция.

Коментари  
  0
Се ще му дойде времето и ще се намери кур и за теб...ти направо си мечта, аз съм на 22 и много искам да правя секс с девствена!
kk
  +1
не се притеснявай, ще му дойде времето!
  0
Ами според мене няма от кво толкова да се притесняваш ;))) просто не си срещнала точният човек който заслужава да му дадеш да ти отнеме девствеността ! повярвай това е рискова крачка която само достоен човек заслужава да му отдадеш тази чест ! пък и срещнеш ли човек знай самата ти душа те кара да се отпуснеш всичко в теб започва да третпи и съвсем неусетно се получава решението на проблема :))) така че споко .. аз съм момче на 22 почти и съм все още девствен .. просто имам проблеми в контактите си с хората , стеснителен съм и куп др причини и за това е така .. но какво да се прави така е в живота хората са различни .. едни по рано имат по големи шансове други в по късен период от време се случват нещата и така .. ама не бива да те притеснява това дотолкова все пак не е кой знае какъв проблем :) xakera.v.deistvie ми е скайпа ако искаш пиши ми ;))
  0
Не съм съгласна със Стела. Първия път според мен трябва да е с някой специален за теб,а не с някой, който си срещнала вчера в дискотеката (примерно), защото този първи път винаги ще го помниш!И мисля, че жестоко ще съжаляваш ако подариш девствеността си на някой безличен.. За всеки влак си има пътници.. Само не губи надежда! Това е моето мнение..
100505
  +1
да ти кажа и моя случай е подобен. разликата е че съм мъж. ще се радвам да се свържа с теб макар и анонимно. ако имаш желание ще си направя поща и ще ти я дам. моя съвет е да не се притесняваш ако нещата стават бавно. важното е да стане.
  +2
nameri si nakoi za parviq pat da e opiten.ZDALJITELNO.da znae kakvo pravi.ne e ni6to osobeno parviq pat no posle e straxotnoooo, povqrvai mi.i nqma kakvo da 4aka6, samo gubi6.nqma da nameri6 princa badi sigurna no za seksa si struva.ostavi tiq principi nqma smisal ot tqx.majete sa si maje nqma da stanat po razli4ni.po4vai, ne 4akai
шашна ме!!!
  +2
:woohoo: наистина не знам как се е стигнало до тук.Виждам че държиш на принципите си,което е мн хубаво,но не винаги върши работа.Понякога правилата,без значение лични или обществени,трябва да се нарушават. Не те познавам като човек,но трябва да ти кажа че на твое място щях да действам безразсъдно- след като си толкова принципна,просто трябва да влезеш в друг ресор за една нощ да речем...защото ако чакаш принца на белия кон...нали се сещаш- ще има да чакаш ;) Именно за това те съветвам-поне веднъж постъпи глупаво,въпреки че първия път си е нож с две остриета.Обаче според мен по- добре да играеш и да загубиш.отколкото никога да не пробваш.
Добавете коментар
Политика за коментари в сайта.