Полезно
A+ A A-
  • Главна категория: Вашите истории
  • Категория: Секс
  • Посещения: 18659

Забежка

 

Аз съм едно почти обикновено момиче. Хубава съм, но не прекалено, работя на прилична работа към една маркетинг-агенция и имам приятел, с който се разбирам страхотно. Приятелите ми са също като мен - умни, сериозни и амбициозни хора. Иска ми се, обаче, да разкажа нещо, което не бих споделила на никой от тях, защото никой, който ме познава, не би предположил, че бих извършила това.

Миналия януари бях в дискотека в Студ. град с приятели, когато до една от приятелките ми се спря непознат мъж. Той веднага привлече вниманието ми - чернокос, на възраст от около 40 години, с мургав тен, красиво лице и добре сложена фигура. Очевидно беше доста нахакан, защото обиколи и се запозна с цялата компания, представяйки се за журналист в една от известните медии. Спря се най-много при мен. Започна да ми обяснява някакви неща, за това с кого работи и кои са му приятелите, звучеше много самохвално. Поиска ми телефона, аз му го дадох, за да не изглеждам надута и той скоро си тръгна. Звънна ми още на следващия ден и прекарахме цял час в разговор. Това, което не бях разбрала предната вечер, беше, че гласът му е невероятно магнетичен. Покани ме на театър същата вечер, казвайки че има специални покани от един от участниците актьори. Съгласих се.

Когато се видяхме и отидохме в театъра, аз вече го възприемах съвсем различно. Той беше като същество от друг свят. Говорихме си за всичко, по най-освободения начин. Той ме докосваше непрекъснато - по раменете, коляното, държеше ръката ми. В излъчването му имаше адски много неовладяна сексуална енергия. Когато седнахме в театъра, вместо да следя действието, вече можех да мисля единствено за човека до мен (казваше се Ж.) и затова какво ли е да правиш секс с него и да усещаш миризмата на тялото му. Представях си как ме обляга на парапета на балкона, където седяхме, с гръб към него и сваля дънките ми.

Започнах да излизам с него и станах една от 5-те му гаджета. Той не криеше, че има други, нито пък се стесняваше да сваля момичета пред мен и да взима телефоните им. Това се случваше толкова често, че накрая дори спрях да ревнувам. Секс правехме рядко, но затова пък всеки път оставах учудена от това, колко извратен може да бъде един човек. Когато ме взимаше от вкъщи, ме водеше на заведения в компанията на актьори, музиканти, известни журналисти, дори политици. Там винаги имаше и други момичета, повечето - по-млади от мен, на по 20-22 години, хубави и скромни, мили и усмихнати. Понякога виждах как някой известен певец сменяше две-три момичета за една вечер. Просто едната си отиваше, и след 10 минути идваше следващата, с която всичко започваше отново - милувките по косата, комплиментите, целувките... А след седмица виждах същия този певец в телевизионно предаване, заедно с щастливата му съпруга...

Една вечер Ж. ме взе и каза, че отиваме на гости на негов приятел. Апартаментът се оказа в нова кооперация, голям и просторен.. Влязохме в широка трапезария, съчетана с модерно обзаведена кухня. На картина на стената стоеше увеличената снимка на две момиченца - очевидно сестри - на 10-ина годишна възраст. На масата имаше всичко - храна, напитки, алкохол... В трапезарията седеше добре изглеждащ мъж на 40-ина години - с риза, скъп на вид часовник и лъскави обувки. До него стоеше 20-ина годишно момиче, познавах я от компанията на Ж. С Ж. седнахме на масата и се заговорихме с другите двама. По някое време момичето започна да целува мъжа и да си пускат ръце. Ж. хвана ръката ми и я пъхна в собствените си панталони, където усетих, че е вече възбуден. После започна да пъха ръцете си под блузата ми и преди да се усетя, бяхме полу-разсъблечени. Надзърнах с любопитство към другите двама. Момичето правеше френска любов на мъжа, отмятайки разкошната си кестенява коса. Загледах я, а през това време Ж. отмести прашките ми с пръсти... Най-напред гледахме другите двама как го правят, после ние го правихме пред тях, после се сменяхме, правихме тройки, целувах се с нея... И това продължи почти цяла нощ. Никога не бях правил групов секс - нито преди, нито след това. Беше уникално преживяване, което не посмях да разкажа на никого.

Скоро след това не издържах на номерата на Ж. и когато един ден му направих сцена по телефона, той започна да вика: „Ти знаеш ли кой съм и какво мога да ти направя, не ми се дръж като путка и си докарай задника тук, за да не дойда аз да ти набия шамарите....". Просто затворих телефона и повече не му вдигнах.

Сега, една година по-късно, както казах, имам чудесен приятел. Добър, внимателен, сериозен... Понякога се чудя какво би помислил за мен, ако му разкажа за тази част от историята си. Знам, обаче, че няма да го направя. Всеки има право на своята тъмна страна на характера си - скрита и неизвестна на никого. Това беше моята тъмна страна.

Коментари  
  0
Хубаво момиче правило няколко пъти секс с несериозен мъж и веднага се мисли за боклук, някаква тъмна страна...

Направила си си удоволствие, набрала си опит, повеселила си се, какво срамно има? Явно щом този си е паднал по теб, значи си атрактивна. Не слушай хора с остаряло мислене, днешната жена трябва да се радва на добри сексуални контакти. За твое добро - не се измъчвай. А ако приятелят ти е толкова страхотен, не знам защо изобщо мислиш за предишен мъж. Трябва и мъжете да знаят, че имат конкуренция и че и жените могат да се наслаждават и да избират. Не всеки намира веднага идеалния човек, опитът може само да ти е от полза
  -1
ОООООО нееееееее !!!! Не му казвай , ще те вземе за боклук !!! Била си под лошо влияние , но няма как да му го обяснищ . Забрави за случилото се , всеки прави грешки и не вярвяй повече на подобни мъже
i taka
  +1
interesna istoriq no s tiq pravopisni gre6ki ot majki i jenski rod - kvo si sanuvala! :D
  +2
Абе хора,вие за безгрешни ли се смятате???Според мен каквото и да направи човек,то си е само и единствено за неговата глава,ако тя е решила че това е начина,кой и с какво право може да я съди?Та нима всеки не е пробвал забраненото?Разни хора,разни идеали в края на краищата...Сигурна съм че всеки има по една(най-малко) тъмна история в миналото си,която не е готов да разкаже на никого,освен в такъв сайт може би.Аз самата мога да разкажа за себе си доста неща,които сугурна съм, моралистите биха осъдили жестоко. И защо? Защото има хора,които живеят, за да проповядват КАК трябва да се живее(разбирайте скромно,според християнския морал :D ), и такива които просто го живеят,без значение дали е правилно или не това което вършат!!Аз съм от втория тип,а тези, които проповядват добродетели нека продължават да живеят монотонния си, скучен,морално издържан и абсолютно незабележим животец!!! Удоволствията,забранени или не, ще си дставяме ние грешниците!!! :evil: :D :D :D :D :D :evil: :D :D
  -1
Dessi,прочети предпоследния ми пост, който е най-горе.Пропуснах да го напиша като отговор към теб.
  -1
Че защо да имам задължение да пиша цели романи тук? А несъгласие изразявам относно това, че умните момичета можели да правят каквото си искат, защото можели да се справят с всяка ситуация. Всеки човек си мисли, че може да се справи с това или онова. Ама като се преобърнат нещата, става страшно.
до luppo3
  -1
изобщо не е така кое точно, че от телеграмата дето си я постнал не става ясно
  +2
Kakvoto bilo e minalo ve4e,no da ne si posmqla da kaje6 na priqtelq si za tova! :)
  -1
До дкк: Изобщо не е така.
  +3
До човека от по-горния пост ще кажа, че умните момичета могат да правят каквото си искат,защото могат да се справят с всяка ситуация, виж глупавите трябва да внимават на кого си дават телефона, зощото тях после и господ не може да ги отърве.
А на момичето ще кажа, че не е направила нищо страшно, всеки има право да направи своите грешки (което не значи че твоето е грешка,ти си знаеш как го чувстваш), и много ясно че не трябва да дава пресконференция на гаджетата си за тях.Това са си твои неща, няма право да влиза в личното ти пространство.
Добавете коментар
Политика за коментари в сайта.