Полезно
A+ A A-

От Д-р Споделено

Как да спечелим недостъпно момиче?

Недостъпните жени са точно същите жени като останалите. Те просто не се влюбват веднага. Но не се притеснявайте, това е поправимо. За да угодиш на недостъпна жена, трябва да станеш такъв човек, който да я заинтересува. Заслужава си да се отбележи, че това може да отнеме доста време. Често момчетата не издържат и в процеса на свалката си намират други жени, които са „10 пъти по-добри и които ги харесват такива, каквито са“. Много мъже спират дотук. Във всеки случай ще се почувствате истински победител, когато такова момиче ви избере.

Признаци, че една жена е недостъпна

Защо жените са толкова недостъпни?

Първото нещо, което трябва да разберете, е защо се държат така? С каква цел? И какво искат от взаимоотношенията? За да намерите отговори на въпросите си, трябва да знаете, че всички недостъпни жени са условно разделени в три категории:

От пощата

Случи се с майката на най-добрия ми приятел

Когато бях тийнейджър (преди много години), прекарах много време в къщата на най-добрия ми приятел. Майка му (Дора) го е родила на около 16 години, така че когато я срещнах за пръв път, тя беше на около 30 години. В продължение на времето станахме приятели и тя постоянно ми беше в мислите през пубертета. Бях доста висок за възрастта си, но в продължение на година тя караше и други мои сантиметри да се увеличават. Беше от онези майки, за които нямаше проблем да ни купуват алкохол и да пият с нас. Обичахме да флиртуваме през цялото време, но винаги по приятелски и невинен начин ... ... до онзи определен момент. Беше 17-ия рожден ден на сина й и тя му беше оставила къщата за купон. Много алкохол, много хора и това беше страхотно.

Прочети още …

Как да се справя с майка ми?

Здравейте

 

Искам да помоля за съвет.

На 44 години съм, омъжена. Живея в един двор с майка си. Преди години я блъсна кола, гледахме я тогава в апартамента ни и когато се пооправи, т.е. вече можеше сама да си ходи, отиде на виличката, където живееше сама. Но след тази случка със съпруга ми решихме да продадем апартамента и да си построим къщичка до майка ми, в един двор. Все пак това лозе е от баба и дядо.

Е,да, но майка ми винаги си е била крива, освен когато е имала нужда от нас. Започна да вика, да крещи по нас, все нещо сме й взели, да се махаме, кълне ни. Районният казва, че това са семейни работи.Крещи по кучетата ни. Не зная към кого да се обърна за помощ?

Не мога да се грижа за детето си

Благодаря на Бог,че ви има за да може човек в тъжни и радостни моменти да сподели мъката и радостта си и да разтуши душата малко.

Прочети още …