Полезно
A+ A A-
  • Главна категория: Вашите истории
  • Категория: Забавни
  • Посещения: 3156

Забавни истории

Скъпи приятели,

От днес Споделено обявява нова категория за Вашите истории - Забавни.

Споделете с всички нас всички забавни неща, които са ви се случили, нека заедно да се посмеем и да направим приятелството ни по-усмихнато.

Пишете ни на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или във форума. Най-добрите ще бъдат публикувани в сайта.

Ето и няколко идеи:

 

"Днес поставих реалистична, но фалшива мишка в банята, за да изплаша съквартирантката ми. Още не се е прибрала вкъщи, но аз изпищях поне три пъти досега. "

"Снощи един приятел тайно е променил всички номера в телефона ми. Получих SMS от Батман, Донатело и Хармаяни. Нямам идея кои са всъщност, но изобщо не съм ядосан. "

"Днес споделих с мама как ми се подиграват в училище заради малките ми гърди. Татко каза „И с мен е същото в службата!“. Обичам татко! "

"Днес ми беше наистина скучно. Написах в Google „Какво да правим когато ни е скучно“. Едно от предложенията беше „Опитайте да не мислите за пингвини“. Опитах. И се провалих."

"Днес един човек дойде в банката, в която работя и си забрави телефона. Решихме да се обадим на първия номер от списъка му и попитахме: „Знаете ли на кого е телефонът?“ „Да, разбира се, на сина ми“. Помолихме я да намери сина си и да го уведоми, че мобилният му телефон е при нас, в банката. След две минути телефонът звънна и познатият глас изкрещя: „Хей! Забравил си си телефона в банката!“

"Днес четях стари лексикони. На въпрос „Ако намериш дух, който изпълнява три желания, какви ще са те? Нямаш право да си пожелаваш още желания.“ Отговорът ми за третото пожелание беше „Още един дух със същите способности“.

Вие добавете още.

Добавете коментар
Политика за коментари в сайта.