Logo

Секс с девствена

Здравейте! Искам да ви разкажа за една моя авантюра..

Така аз съм на 18 а приятелката ми беше на 15.. Така ходихме около 1 месец тя беше девствена и дойде време да си поговорим по-така за някои неща.. Разбрахме се да се видим и се видяхме.. Седнахме поговорихме и тя ми каза искам да си ми първия и т.н аз й казах че няма проблем, защото и преди съм го правил с девствени и имам опит, тя се претесняваше много, но след като отидохме в нас и обясних някои неща  Така освен че ви казвам всичко това давам и съвет на момчетата, които ще отварят приятелките си ...

Така, най-важното е да сте много внимателни. На първо място е да отпуснете момичето и да я накарате да се чувства добре. Това става с целувки по тялото, галене (много обичат да ги галят по крачетата коремчето) и най-важното да е овлажнена добре.. Така след това действаите бавно и внимателно без да бързате, защото вътре всичко е доста нежно и наистина е неприятно за тях ! Винаги, ама винаги за първи път исползвайте презарвативи, момичета, не се лъжета като ви кажат "не, не, не", без "аре" без и такива работи ! Само със!

Така и бяхме ние в къщи, пуснах музика, пуснах щорите и запалих 2 ароматни свещи и стана много приятно и хубаво.. Започнах бавно да я целувам по тялото, като започнах от врат, леко със засмукване, лекичко с устни, надолу по гърдите, зърната й бяха много хубави, леко възбудени и много сладки. След това надолу по коремчето и докато стигнах до горещото място, тя ме погледна и каза: "Много е хубаво!", аз й казах "Ммм" и продължих.

Играхме си 30-40 мин., след това тя не можа да издържи и ми каза "Давай, направи го!" След като ми каза това, сложих бързо един презерватив и лекичко си вкарах първо главичката и след това сантиметър по сантиметър влизаше в нея. Тя изстена и каза "Боли ме!" и аз казах "Още малко потрай, последен натиск!" и хоп, натиснах малко повече и всичко си дойде на мястото!

След това го правихме около 1 час беше много доволна и така .., но лошото в тази история е, че тя после замина с техните в Германия и така, но от време а време се чуваме. Така, че момичета, ако имате някаква нужда от съвети или каквото и да е - насреща съм!

Ето ви и mail : Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.