Полезно
A+ A A-
  • Главна категория: Вашите истории
  • Категория: Секс
  • Посещения: 52741

Закара ме в гора и ме изнасили


Закара ме в гора и ме изнасили

Здравейте, искам да ви споделя нещо, което с никoй не съм го споделялa. Mинаха 5 години от случилото се, но не мога да го преживея и ми тежи на сърцето и на съвестта и затова имам нужда да го споделя с някой. Бях само на 17, когато допуснах тази грешка в живота си, която немога да си простя.

По принцип аз съм едно скромно момиче, но и скромните допускат грешки в живота. Случи се в една лятна събота в селска дискотека, беше около 4 сутринта и аз реших да си тръгвам. Тогава един познат на семейството ми предложи да ме закара до вкъщи и аз на доверие се съгласих. Качихме се в колата и тргнахме, но изведнъж мъжът, който се казваше Стоян, сви в съвсем друга посока и аз страшно много се уплаших. Започнах да разпитвам къде отиваме. Той каза: "Само спокойно. Ще те закарам навреме вкъщи" и аз - скромна и наивна, млъкнах. Закараме в някаква гора и ме изнасили. Колкото и да се дърпах, не успях да избягам.

От страх не казах на никoй, а той дори беше женен. В момента, като пиша моята история и настръхвам цялата от ужаса, който изживях. Имам чувството, че пак се случва. След това продължих живота си все едно нищо не се беше случило...Пак започнах да излизам на дискотека и той започна да ме следи до вкъщи. И така - тормоз някъде около 2 седмици. За късмет все успявах да се измъкна, но един ден вече ми писна и го заплаших,че ще кажа на жена му. Тогава всичко свърши, целият този тормоз.  Просто Стоян бил бъзлив и се искало малко смелост да му се опълча, не мога да си простя грешката, която допуснах трябваше по-рано да се опълча. Така че, момичета, ако и на вас ви се случи нещо такова, просто бъдете по-смели, няма какво да загубите. От опит глава не боли, защото ако не пробвате, ще съжалявате като мен, защото тормозът моежеше да бъде много по-кратък...

И все пак животът продължава напред.

Коментари  
  -1
:unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: :?
  -1
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
  -3
Не е обвинявам но ко прави сама в 4 сутринта в дискотека и аз да видя тапа кифла.И аз ще си у надупя да си я рачкам в гората ...


Кото и да си говорим тва е .... ;) :!: :arrow:
  -3
Това че е на 17 не означава че трябва да го е правила 5-6 пъти.Ами ако е била девствена.Не всички са уличници(не го разбирай погрешно, нищо не казвам за теб). Да те изнасилят не е "нищо работа". Унижението да си използвана като инструмент е голямо.
Хайде сега, изнасилил те...
  -9
На 17 сигурно си имала поне 5-6 преди него. И кой знае как си пъшкала и си стенала отдолу му, ама друго си е сега да се направиш на мъченица и да си съчувстват, нали? :)
ne sadete
  +7
Ne sadete momi4eto! Dokazano e 4e jertvite na nasilie /Iznasilvane/ mnogo riadko saob6tavat za slu4iloto se. Psihikata na 4ovek e ustroena taka , 4e sled takova sabitie , 4ovek se 4uvstva zasramen , omarsen, unizen i dori da obviniava sebe si za ne6to, za koeto ne e vinoven.
Saznanieto se opitva da otre4e slu4iloto se i si misli 4e ako nikoi ne znae , vse edno ne se e slu4ilo,no obiknoveno to se vra6ta otnovo i otnovo. Zatova e hubavo da se spodeli s blizak 4ovek ili anonimno kakto tuk za da se iz4istva du6ata ot gor4ilkata koiato se e sabrala...
otgovor
  +14
Абе вие много знаете да съдите хората. Ама не знаете какво е да се изпита. На всичкото отгоре ще съдите. Как смеете да го правите? Няма значение в колко часа е станало това. Може да се случи и посред бял ден. Каква е гаранцията, дали ще е в 4 сутринта или на обят, все тая. Моля ви мерете си приказките. Момичето е преживяло една трагедия,имайте малко съчувствие към нея.
haha
  -13
:evil: :evil: gre6kata si e samo tvoya i v tvoya slu4ay ne e imalo iznasilvane a ti sama si go tarsila zaz6toto ina4e v 4 sutrinta nyama6e da se ka4i6 v ni4iya kola bilo to i na dobar poznat. :angry:
  +1
Parvo ne e trqbvalo da se ka4va6 v kolata mu,ni6to,4e si go poznavala.No 6tom se e slu4ilo takova ne6to ne e trqbvalo da si mal4i6 do sega.Trqbva6e da otide6 v policiqta i da podade6 jalba sre6tu nego i obezatelno da kaje6 na jena mu.Ne gledai nazad i se opitai za go zabravi6.Sega ti e ostanal spomena,no moje6e i da e po-zle...Az sam na 18 i ako na men mi se slu4i (ne dai si boje)tova 6te napravq!
  +4
Na vsqko momi4e moje da se slu4i takova ne6to.Nezavisimo kade e i do kolko 4asa stoi.
Добавете коментар
Политика за коментари в сайта.