Полезно
A+ A A-
  • Главна категория: Вашите истории
  • Категория: Секс
  • Посещения: 33190

Мъжете ви са мои

Здравейте!

 

Искам първо да ви поздравя за великолепната идея да направите този сайт и да ви пожелая успех! Моята история е малко странна и предполагам, че ще подразни много от читателите ви, ако се осмелите да я публикувате. Искам да се обърна към вас, мили съпруги.

 Аз  съм на 34 години, никога не съм се омъжвала,  дори никога не съм се влюбвала.  Въпреки това, обаче, имам всичко. Собствено просторно жилище, собствен автомобил и не се лишавам от нищо. И всичко това, благодарение на вашите мъже, мили омъжени дами, благодарение на вашите собствени мъже, на които прислугвате, на които готвите след изморителен работен ден, чиито чорапи перете,  чиито деца отглеждате.  

Майка ми беше проститутка и аз не се срамувам от това. Първият ми път с мъж беше, когато бях на 12 годишна възраст и още оттогава съм луда по секса, ако щете вярвайте! Удоволствие ми доставя всичко, от което вие се изчервявате и възмущавате. Правя щастливи мъжете Ви, а те ми се отблагодаряват щедро за това. Докато вие целомъдрено перете гащите му, по които може би още личат следи от страстните мигове, прекарани с мен.  Ако знаете от колко мъже съм чувала, че мечтаят съпругите им да правят поне малка частица от това, което правя аз с тях... Те идват отегчени при мен, а си тръгват щастливи и знаят, че ще дойдат отново.  Знаете ли, че докато правят секс с вас по задължение, всъщност си представят мен? Иначе изобщо няма да го вдигнат. Защото вие сте скука. А аз съм свободна и богата. Не съм вързана към печката или пералнята, имам си чистачка, която върши за мен същото, което и вие за съпрузите си.

 Искам да кажа и на всички жени, които излизат с женени мъже, да не се притесняват и срамуват от това, защото ако жените им си вършеха добре работата и ги правеха щастливи, те никога нямаше да дойдат при нас. На мъжете любовта може да минава през стомаха, но винаги отива на едно и също място - при нас. Затова вместо да ме съдите за това писмо, по-добре проверете къде е сега мъжа ви.

 *Текстът на автора е публикуван без редакция  от екипа на Spodeleno.com и ние не носим отговорност за достоверността на публикуваната информация.

Коментари  
  0
Някой знае ли каква е разликата между проститутка и проста путка?
Това е измислена история!
  +2
Уважаеми читатели, защо се връзвате?
Моите уважения към създателите на този прекрасен сайт, сега го намирам, но не не се ли усещате, че историята е на 100% фалшименто?
Че коя нормална жена ще се хвали с това?
Е хубаво, че е елитна проститутка, моите уважения, и аз съм такава, но в Германия, но не се хваля наляво и надясно с това.
Освен това, смятате ли, че не и тежи, че няма дете и мъж на тази възраст! Според мен, ако историята не е измислена, жената има сериозен психологически проблем, който се нарича НИМФОМАНИЯ и не се лекува!
Познавам такива жени в Германия и искрено ги съжалявам, защото мъжете се плашат от тях.
Приятна вечер на всички.
  -1
Ti za mene si edna pomiq.Ne se xvali mnogo nesi misli 4e si tolkova dobra v legloto ima mnogo po-dobri ot tebe ne 4e im xaresva ses s tebe prosto za mujete 4ujdodo e po-xubavo i s nqkoq na 60 da si legnat pak 6te im xaresa :X
  0
хахахаах не четох коментарите,но добре прочерох писмото.Имам един въпрос-защо не ни помогнеш на нас омъжените дами.Ако споделиш част от опита си с нас,може би ще си спасим любовта на мъжете:)))))Или пък защо да не ни научиш как да си хванем и ние по едно яко гадже,което да ни глези така:)))))
  +2
Не знам как човек, който никога не се е влюбвал може да трърди, че е богат. Та нали любовта е богатство.
KURVA MRUSNA
  0
ПРОСТИТУТКА ПРОСТА..КУРВА ОТ КЛАСА СИ МА :X :X гади ми се от такива като тебе ма КУЧКОООО :arrow: :arrow:
ОХ ВЗЕМИ ГО МОЯ
  +2
Ако оцелееш ще те черпя една бира B)
  +2
По мои скромни изчисления вечe си на 37+...Питам само едно:
- Дали сега (2011г)би се подписала със стария ник?;-D
естествено, че е фалшиво!
  +2
Четох го и в друг сайт! Накой да е видял тая да отговори поне в някой от сайтовете, дето се мъдри историята й? Не е, и няма да види. Copy&Paste, за да си запълнят сайта, тия дето не носели отговорност за написаното... :angry:
Нищо.
  +4
В крайна сметка ти си знаеш.Живота си е твой.Всеки си преценява и се оправя както може.Не се притеснявай има и по големи к. от теб.И в политиката и навсякъде ,нооо...те твърдят ,че работят за обществото.
Добавете коментар
Политика за коментари в сайта.