Полезно
A+ A A-

Мъжете ви са мои

Facebook Блеск check Потребителски рейтинг: Instagram Детейлинг 5 / Facebook Автостудия Глянец 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна
Facebook Детейлинг go  
https://www.instagram.com/detailing_studio Instagram Автостудия Глянец

Здравейте!

 

Искам първо да ви поздравя за великолепната идея да направите този сайт и да ви пожелая успех! Моята история е малко странна и предполагам, че ще подразни много от читателите ви, ако се осмелите да я публикувате. Искам да се обърна към вас, мили съпруги.

 Аз  съм на 34 години, никога не съм се омъжвала,  дори никога не съм се влюбвала.  Въпреки това, обаче, имам всичко. Собствено просторно жилище, собствен автомобил и не се лишавам от нищо. И всичко това, благодарение на вашите мъже, мили омъжени дами, благодарение на вашите собствени мъже, на които прислугвате, на които готвите след изморителен работен ден, чиито чорапи перете,  чиито деца отглеждате.  

Майка ми беше проститутка и аз не се срамувам от това. Първият ми път с мъж беше, когато бях на 12 годишна възраст и още оттогава съм луда по секса, ако щете вярвайте! Удоволствие ми доставя всичко, от което вие се изчервявате и възмущавате. Правя щастливи мъжете Ви, а те ми се отблагодаряват щедро за това. Докато вие целомъдрено перете гащите му, по които може би още личат следи от страстните мигове, прекарани с мен.  Ако знаете от колко мъже съм чувала, че мечтаят съпругите им да правят поне малка частица от това, което правя аз с тях... Те идват отегчени при мен, а си тръгват щастливи и знаят, че ще дойдат отново.  Знаете ли, че докато правят секс с вас по задължение, всъщност си представят мен? Иначе изобщо няма да го вдигнат. Защото вие сте скука. А аз съм свободна и богата. Не съм вързана към печката или пералнята, имам си чистачка, която върши за мен същото, което и вие за съпрузите си.

 Искам да кажа и на всички жени, които излизат с женени мъже, да не се притесняват и срамуват от това, защото ако жените им си вършеха добре работата и ги правеха щастливи, те никога нямаше да дойдат при нас. На мъжете любовта може да минава през стомаха, но винаги отива на едно и също място - при нас. Затова вместо да ме съдите за това писмо, по-добре проверете къде е сега мъжа ви.

 *Текстът на автора е публикуван без редакция  от екипа на Spodeleno.com и ние не носим отговорност за достоверността на публикуваната информация.

Коментари   

+2 #69 enda mazka na 35 04-08-2012 21:48
Уважаеми читатели, защо се връзвате?
Моите уважения към създателите на този прекрасен сайт, сега го намирам, но не не се ли усещате, че историята е на 100% фалшименто?
Че коя нормална жена ще се хвали с това?
Е хубаво, че е елитна проститутка, моите уважения, и аз съм такава, но в Германия, но не се хваля наляво и надясно с това.
Освен това, смятате ли, че не и тежи, че няма дете и мъж на тази възраст! Според мен, ако историята не е измислена, жената има сериозен психологически проблем, който се нарича НИМФОМАНИЯ и не се лекува!
Познавам такива жени в Германия и искрено ги съжалявам, защото мъжете се плашат от тях.
Приятна вечер на всички.
Цитиране
-1 #68 ****** 30-01-2012 20:57
Ti za mene si edna pomiq.Ne se xvali mnogo nesi misli 4e si tolkova dobra v legloto ima mnogo po-dobri ot tebe ne 4e im xaresva ses s tebe prosto za mujete 4ujdodo e po-xubavo i s nqkoq na 60 da si legnat pak 6te im xaresa :X
Цитиране
0 #67 Guest 06-10-2011 22:12
хахахаах не четох коментарите,но добре прочерох писмото.Имам един въпрос-защо не ни помогнеш на нас омъжените дами.Ако споделиш част от опита си с нас,може би ще си спасим любовта на мъжете:)))))Или пък защо да не ни научиш как да си хванем и ние по едно яко гадже,което да ни глези така:)))))
Цитиране
+2 #66 Aneliq 07-08-2011 20:49
Не знам как човек, който никога не се е влюбвал може да трърди, че е богат. Та нали любовта е богатство.
Цитиране
0 #65 Sladkoto 10-06-2011 10:41
ПРОСТИТУТКА ПРОСТА..КУРВА ОТ КЛАСА СИ МА :X :X гади ми се от такива като тебе ма КУЧКОООО :arrow: :arrow:
Цитиране
+2 #64 maria 07-06-2011 13:11
Ако оцелееш ще те черпя една бира B)
Цитиране
+2 #63 Guest 19-05-2011 16:08
По мои скромни изчисления вечe си на 37+...Питам само едно:
- Дали сега (2011г)би се подписала със стария ник?;-D
Цитиране
+2 #62 Аз 15-03-2011 17:21
Четох го и в друг сайт! Накой да е видял тая да отговори поне в някой от сайтовете, дето се мъдри историята й? Не е, и няма да види. Copy&Paste, за да си запълнят сайта, тия дето не носели отговорност за написаното... :angry:
Цитиране
+4 #61 Боян 05-03-2011 23:48
В крайна сметка ти си знаеш.Живота си е твой.Всеки си преценява и се оправя както може.Не се притеснявай има и по големи к. от теб.И в политиката и навсякъде ,нооо...те твърдят ,че работят за обществото.
Цитиране
0 #60 Дедо ви 03-03-2011 00:58
Бая курви съм наебал срещу пари. но съм си избирал млади момичета, дърти чанти на по 30 години не ми трябват........ .

Има едно правило: Курвите всеки ги ползва, никой не ги уважава
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови