Logo

Заряза ме и се страхувам да продължа!

Аз съм момиче на 15 години и още не мога да се съвзема след големия шок след гаджето ми! Преди 3 дни скъсах с любимия си и още не мога да се съвзема! Обикновено след 1 до максимум 2 часа съм вече добре, но след него просто ми остана голям белег! Не мога да продължа, снощи се събудих в болница, защото се бях нагълтала с хапчета заради него, само защото го обичам и не мога без него!

Вече ме е страх да гледам напред и това много ми се отрази на поведението и на всичко станах по импулсивна, агресивна, лоша изобщо не мога да го опиша! Когато той скъса с мен чрез СМС аз се сринах до дъното! Бях в училище и както винаги се чакахме на масите срещу кухните в 07:25 часа и той дойде нещо гърлото ме болеше и говорих малко тихо! През времето, в което говорехме той изобщо не ми обърна внимание беше се забил в телефона си. Тъкмо ще тръгва за час и каза "Аз тръгвам" и аз се сетих, че се скарах с баща ми заради него толкова пъти и през сълзи му казах "Махай се!" и той се тръгна без да ме гушне или да ме целуне по бузата както винаги правеше!

След първия час имахме голямо междучасие и аз понеже се познавам с братовчедка му написах на един лист, че трябва да говоря спешно с него и й казах да му го даде! Влязохме втория час и получих СМС, че той къса с мен! Излязохме от час и докато вървях по стълбите всичко ми беше сиво, сякаш нямаше почва под мен, сякаш потъвах, не чувах гласове, не чувах смях, не чувах стъпки, а когато поглеждах към някой сякаш той се просваше мъртъв на земята! Всичко това ми се отрази зле не можех да спра да плача беше ми много тежко той ми съсипа живота! Казах си на ум "Успя да ме съсипе дано да е щастлив от това!" през това време той мина по коридора! Аз бях на масите, седях и плачех! Братовчедка му беше при мен да ме успокои, но не успя никой не успя всичко за мен сякаш беше свършило!

Сега се страхувам да гледам смело напред! Днес сутринта с него говорихме и той каза "Ти вина нямаш всичко идва от мен!" така и не разбрах за какво става дума, успях да го накарам да каже защо така мисли и когато каза "Имаше период, в който чувствата са изчезнали! Загубиш ли нещо втори шанс няма!", а той знаеше, че давам всичко за него! Казах му "Дадох ти сърцето и душата си, а ти ги счупи сега не си ги искам! Няма да смисъл да се опитваш счупеното да лепиш, защото повече ще се нараниш!" след тези думи той замълча и каза "Няма как да ти дам втори шанс съжалявам!"! Обърнах се с гръб към него и макар да ми се плачеше много казах "Можеш да си вървиш!" той не ме чу и му казах отново "Можеш да си вървиш вече!"....

Вкъщи не спирах да плача 2 поредни дни днес е третия! Какво да правя вече изтрих нашите снимки изтрих всичките му СМС-и, но не мога да го забравя! Как да продължа напред? Трябва ми помощ всеки съвет ще ми е от полза! Искам да съм силна и отново да повярвам, че любов има! Какво да направя? Какви мерки да предприема? 

Spodeleno.com публикува Вашите истории без редакция.

Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.