Полезно
A+ A A-

Вашите истории

Вашите писма. Вашите истории.

Как да се справя с майка ми?

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна

Здравейте

 

Искам да помоля за съвет.

На 44 години съм, омъжена. Живея в един двор с майка си. Преди години я блъсна кола, гледахме я тогава в апартамента ни и когато се пооправи, т.е. вече можеше сама да си ходи, отиде на виличката, където живееше сама. Но след тази случка със съпруга ми решихме да продадем апартамента и да си построим къщичка до майка ми, в един двор. Все пак това лозе е от баба и дядо.

Е,да, но майка ми винаги си е била крива, освен когато е имала нужда от нас. Започна да вика, да крещи по нас, все нещо сме й взели, да се махаме, кълне ни. Районният казва, че това са семейни работи.Крещи по кучетата ни. Не зная към кого да се обърна за помощ?

Стига токчета, омръзна ми да страдам

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна

Свалям токчетата, защото ми омръзна да страдам!

Това не е нито подканване, нито изповед. Това е истински вик в пустиня и макар никой да не ме чуе, аз знам за себе си – тези неща трябва да се кажат. Те ще помогнат на вас, на някой друг, на мен, но може и да си останат изчезнали в дъното на пещерата на съвременния свят приказки без край, приказки с не толкова хубав и щастлив край…И все пак…

Как ще те подлудя до свършване...

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна

Първо, аз ще те дразня. Ще ти се подигравам, както намеря за добре, правейки те жаден за голото ми тяло, все повече, с всяка изминала секунда. Ще се усмихвам, ще кокетнича палаво, ще облизвам устните си и ще те гледам в очите по начин, който крещи: „Вземи ме! Сега!”

Но ще те карам да чакаш.

Ще те оставя да се втвърдиш като скала, докато се взираш в мен, представяйки си всички неща, които искаш да ми направиш в леглото. Ще ти позволя да фантазираш как разкъсваш дрехите ми, как целуваш плътта ми и ближеш зърната ми, как галиш гърдите ми и ме любиш в любимите ти пози.  

Но ще те накарам да се чудиш, поне за мъничко, дали всичко това действително ще ти се случи... 

Невъзможна любов

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна

Здравейте,

Не знам дали ще публикувате историята ми, но искам от вас помощ и съвет.

Първо ме е срам, защото не съм в първа младост, а на цели 40 години, женена с 2 деца. Със съпруга ми живеем що годе добре, но преди няколко дена ми се случи нещо, което не ми дава мира и покой, нещо, което не съм изпитвала досега. Срещах невероятен мъж на моите години, искрата пламна от първата секунда, първия поглед, след което той дойде при мен, запознахме се и прекарахме два часа невероятно. Беше мил, нежен, внимателен... и оттам започна ада.

Хванах го с майка ми!

Потребителски рейтинг: 5 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активна

89796196.jpgЗдравейте на всички от екипа!

Не знам дали ще публикувате това писмо, но в момента се чувствам сякаш живота ми се провали за секунди и не зная накъде да поема и какво да правя! Видях го с майка ми! Мъжа ми! Със собствената ми майка!!! Бясна съм, объркана! Крещя и плача едновременно!

Подкатегории