Полезно
A+ A A-

Опита се да ме направи проститутка

http://emmalee.xyz/2017/10 siti gratis per incontrare single milano Потребителски рейтинг: dejting 2013 creteil 0 / rencontre traduction allemand 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
cosa vogliono le donne in amore visit  
http://bryony.xyz/2017/08 prostituee mont de marsan

http://jonquil2.xyz/2017/11 la fortune se rencontre souvent au train de la raison http://pollyanna.xyz/2017/11 world rencontre Незнам защо пиша тук.Може би, за някой нямам проблем, но се чувствам самотна.Излъгана от толкова хора, хора, които са нямали смелост да бъдат или останат с мен по някакви техни, неразбираеми за мен причини. Имах доста дълга връзка, дори не съм сигурна, че мога да нарека времето прекарано с този човек по този начин.Опита се да ме направи проститутка,в големият град.Но явно ме е уважавал поне малко, защото незнайно как се отървах.Да мислех си, че го обичам, исках да бъда с него, но не и на тази цена.След това се появи друг човек, който знаех, че не е добър.Но сякаш с мен беше друг или така ми се искаше.Не ми е навредил,не ми е посегнал.Нищо лошо за него не искам да кажа.Лошото беше, че той можеше да ме открие, да ми се обади когато поиска, а аз нямах това право.Всичките мъже в живота ми, не ми се разказва за тях с подробности са бягали от мен.Какво ли ви интересува, но благодаря може би акто споделих ще разбера къде бъркам.

Отговорът на Д-р Споделено е изпратен на личната електронна поща на подателя.

Коментари   

0 #3 luppo3 04-10-2009 00:20
Исках да кажа - не съчувствам на хора, които не знаят какво става с тях.
Цитиране
+1 #2 luppo3 04-10-2009 00:19
Ама и ти не знаеш какво да мислиш и чувстваш. Сякаш имаш нужда някой да ти каже. Как можеш да кажеш, че човек, който се е опитал да те направи проститутка, те е уважавал? И дори пред себе си не искаш да кажеш нищо лошо за хората, които ти вредят. Всъщност от целия текст накрая се разбира, че дори и ти не знаеш защо пишеш това. Не да съчувствам на хора, които не са наясно какво става около тях.
Цитиране
+2 #1 allineed 13-09-2009 02:42
може би не бъркаш никъде. просто понякога животът таке се стича и нещата така се случват. независимо от нас и нашите желания. мога единствено да посъветвам едно: когато имаш съмнения за някой, дори и най-малките, когато нещо не ти харесва у него или се налага да правиш компромис със себе си и твоите разбирания - просто не се захващай. до нищо добро няма да доведе. хората не се променят толкова лесно и не могат просто да бъдат едни към едните и други към другите. дори и да не се държи лошо с теб сега, ако е лош... ще се прояви.
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови