Полезно
A+ A A-
  • Главна категория: Д-р Споделено
  • Категория: От психолога
  • Посещения: 8445

Д-р Споделено: Безплатен съвет от психолог

Ако си от тези , които не желаят писмата им да бъдат публикувани, но имат сериозен проблем и не смеят да го споделят с никого, нашият психолог Д-р Споделено е винаги на линия  да прочете онова, което те промени толкова много през последните дни, седмици, години и което никой не може или просто не желае да разбере... Не е необходимо да знае истинското ти име, за него е важен душевния товар, от който искаш да се освободиш ...

За него е важно твоето доверие! Не е нужно да се срещаш на живо с него, не е нужно дори да чува гласа ти. Просто му напиши един e-mail на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. . Той ще направи всичко, на което е способен, за да ти помогне със съвет или да те насочи да вземеш необходимите мерки. Отговорът на адрес, оставен от теб, и поверителността са гарантирани! В такива моменти няма нищо по-добро от професионална консултация с психолог! 

В рубриката на Д-р Споделено в нашия сайт ще бъдат публикувани само писма, чиито податели са дали съгласие за публикуването им!

Д-р Споделено благодари на всички читатели за многобройните писма и доверието!

Коментари  
  0
Скарахме се с моя приятел и това не е един път, караме се за много тъпи неща. Обичам го почти 1 година сме заедно, но той започна да се държи гадно, доста бих казала. И аз не съм цвете, но при повечето случай той ми затръшва телефона. Винаги аз го търся след скандал и вече се чудя дали от тази връзка има смисъл.
Добавете коментар
Политика за коментари в сайта.